Juhannusromantiikkaa

KEVÄTTÄ rinnassamme – TARJOUS 2020 :)

Koe kaunis & rauhallinen VIRRAT + lähialueen upeat luontokohteet tänä keväänä. Me olemme Suomen vihreässä sydämessä ja meillä riittää kaunista luontoa kaikille!

Vaeltele itsesi läkähdyksiin Seitsemisen tai Helvetinjärven kansallispuistojen mahtavissa maisemissa! Reippaile Virtain Pukkivuoressa tai kolua luontopolkua uskomattoman upeilla Torisevan rotkojärvillä!

Tiesitkö, että meilläpäin on upeita sisävesikanavia ja -satama, johon pääsee Tampereelta saakka kätevästi joko omalla veneellä tai sitten uljaalla höyrylaiva Tarjanteella?

VINKKI: Samalla reissullasi voit nähdä sen maankuulun valtavan kauppakeskittymän, sillä meiltähän on vain reilun puolen tunnin matka Tuurin kyläkauppaan.

Nyt IHANAN KEVÄÄN erikoistarjouksena 2 yön paketti:

Majoitustarjous aikavälille su 19.04. – to 28.05.2020 (2HH) 2 peräkkäistä yötä yhteensä 120,00 € / huone (Sis. Alv 10,0 % ja erilliset vuoteet. Lisävuoteista ja lemmikeistä lisämaksut hinnaston mukaan).

Tarjous ei ole voimassa perjantaisin tai lauantaisin. Majoitus ei sisällä aamiaisia. Vapaita tarjoushuoneita löytyy vielä lähes kaikille päiville (su-to).

Varaukset & kyselyt osoitteeseen:

info@tarjanne.com  koodi: KEVÄT 2020.

Tervetuloa tänä keväänä ja kesänä tai vaikka ympäri vuoden Virroille!

Meillä et maksa liikaa majoituksestasi 🙂

Tarjoushuoneita on rajoitettu määrä!

Jos jokin jäi mietityttämään, niin toki kannattaa kysyä 24-h / vrk:

Lähetä sähköposti Motelliin tästä    TAI

Tee varauskysely Motelliin tästä

🙂 Saa soittaa tästä   (klo 10.00 – 22.30) 🙂

Pääsivulle

Linkkejä

Nämä tiedot on päivitetty 23.04.2020.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.