INFO Hotelliin majoittuville 2021-22

🙂 🙂  TÄRKEIMMÄT TIEDOT  MAJOITTUMAAN SAAPUVILLE TALVELLA 2021-22:

Suosittelemme varaamaan majoituksen aina ennakkoon:

Ennakkoilmoitus saapumisesta ilta-aikaan (klo 17.00 jälkeen) tarvitaan aina vastaanoton sujuvuuden varmistamiseksi. Sunnuntaisin huoneita saa vain ennakkovarauksella.

Saatuasi vahvistuksen voit saapua meille noin klo 22.00 – 23.00 saakka hyvillä mielin.

🙂   HUOM! Voit myös kysyä majoitusta suoraan paikan päällä katutasomme KIPA -kirjakaupasta

( Virrat-Kirja ) sen aukioloaikoina: 

MA – PE 10.00 – 17.00 

LA  09.00 – 13.00 

SU  suljettu  

LISÄTIETOJA HOTELLIIN SAAPUVILLE MAJOITTUJILLE:

Kaikissa huoneissamme ON oma suihku & wc, minikeittiö, jääkaappi pakastelokerolla, keittolevyt, liesituuletin, tiskiallas omalla vesihanalla, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, leivänpaahdin, suodatinpusseja, perusastioita, hiustenkuivaaja, uudehko taulu-TV yms. Pilaantuvia elintarvikkeita emme huoneissa säilyttele, mutta esim. suihkusaippuaa, shampoota, tiskiainetta ja wc- ja talouspaperia löytyy.. 😉

Kaikki huoneet sijaitsevat ylemmässä kerroksessa, johon on kulku leveän ja helppokulkuisen pääportaikon kautta. Majoitustilamme eivät toistaiseksi sovellu vahvasti liikuntarajoitteisille henkilöille (eli hissiä ei valitettavasti ole).

Polkupyörät otamme aina yöksi sisälle suojaan. Eli kadulle niitä ette Virroilla jätä 🙂

Ulko-ovemme sekä hotellikäytävän ovet ovat pääsääntöisesti koko ajan lukittuina turvallisuussyistä. Yleisissä tiloissamme on elektroninen ja langaton kameravalvonta.


Sisäänkirjautuminen on arkisin mahdollista noin klo 14.00 alkaen ( viikonloppuisin ja pyhisin aikaisemmin vain sopimuksen mukaan, jos varattu huonetyyppi on valmiina ) ja uloskirjautuminen klo 12.00 mennessä. Myöhäisempi uloskirjautuminen on aina erikseen sovittava!

Ryhmille tarjoamme mahdollisuuden erikseen räätälöityihin sekä hyvinkin joustaviin saapumis- ja uloskirjautumisaikoihin.

Myöhäinen check in ja / tai myöhäinen check out ryhmille onnistuvat meillä helpommin kuin isoissa majoituspaikoissa. Kysy niistä lisää!

Olemme pieni, mutta hyvinkin joustava majoitusliike ihan Suomen sydämessä ja kuitenkin keskeisellä sijainnilla isojen valta- ja kantateiden varrella.


Toistaiseksi vain ryhmille yms. (n. 10 – 30 hlöä) on etukäteen tilattavissa aamiainen lämpimillä ruokavaihtoehdoilla

hintaan 10,00 € / hlö (sis. Alv 14 %).

🙂 VINKKI: Jokaisen huoneemme omassa minikeittiössä kevyen aamupalan voi helposti itsekin taikoa ja nauttia ihan omassa rauhassa. 🙂


Lähiympäristössämme on runsain määrin ihan ilmaisia pysäköintipaikkoja. Annamme tarkemmat ohjeet saapuessanne tai jo ennakkoon sähköpostitse.

Ilmainen WiFi on saatavilla sekä langattomana että suoraan seinärasiasta. Kysy niistä lisää henkilökunnaltamme.

Tiesitkö muuten, että osaan huoneista on saatavilla lisäpatjoja / -sänkyjä 16,00 € / kpl (sis. liinavaatteet & pyyhkeet yhdelle). Niistä pyydämme mainitsemaan jo huonetta varattaessa.

Ihanat alle 2-vuotiaat lapset yöpyvät ilmaiseksi omissa retkisängyissään tai vanhempiensa sängyissä. Retkisängyn saa huoneeseen hintaan 16,00 € / kpl.


Kaikki tilamme ovat nykyisin täysin savuttomia – NO smoking, please !

Tupakointipaikat löytyvät sisäänkäyntien läheisyydestä.

Sisätiloissa tupakointi on siis ehdottomasti kielletty.


Lemmikkieläimien tuominen huoneeseen on sallittua ainoastaan ennakkovarauksesta, koska lemmikkihuoneita on saatavilla hyvin rajoitetusti. Lemmikkihuoneen saatavuus on aina varmistettava etukäteen!

Lemmikeistä perimme aina lisämaksun 12,00 € / vrk.


Mikäli majoittujat haluavat käyttää omia liinavaatteita ja pyyhkeitä (vain puhtaita), niin kyllä sekin vaan onnistuu. Hyvitämme niiden käytöstä -10,00 € / koko majoitusaika (vähennys lasketaan huonehinnasta ja on mahdollista hyödyntää ainoastaan etukäteisilmoituksella).


Jos jokin jäi nyt mietityttämään, niin toki kannattaa kysyä 24-h / vrk:

Lähetä sähköposti Hotelliin tästä TAI Tee varauskysely Hotelliin tästä

🙂 Saa soittaa tästä (klo 10.00 – 22.00) 🙂

Pääsivulle

Tietosuojalauseke (GDPR)

Hotelli Tarjanteen majoituksessa sovelletaan 25.5.2018 alkaen henkilötietojen käsittelyssä EU:n yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR). Voimassa olevan tietosuojalausekkeen saatte pyytämällä sähköpostiinne.

Tietoja päivitetty runsaasti 01.11.2021.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Remontoitu pääsisäänkäyntimme.